Quanum Nova FPV GPS Waypoint QuadCopter

Post Reply
User avatar
ReneDL
Site Admin
Posts: 6214
Joined: Wed Nov 28, 2007 7:53 pm
Location: 9910 Ursel
RC interests:

Quanum Nova FPV GPS Waypoint QuadCopter

Post by ReneDL » Fri Apr 10, 2015 3:53 pm

In het weekend van 28/29-03-2015 was er een speciale actie van de Quanum Nova FPV GPS Waypoint QuadCopter PNP een extra korting van 50? enkel in het Europe warenhouse en kwam dan op 195? :handgestures-thumbupleft: Dus maar meteen besteld op zondag 29 maart en op 31 maart in de namiddag aan de deur afgeleverd, dat is zeker snel en beter kan het niet :handgestures-thumbsup:
Keurige verpakking en alles in afzonderlijke dozen daar valt zeker niets op aan te merken behalve ...... :verbazing2: er zit geen handleiding bij voor het demonteren en het aansluiten van de ontvanger, enkel een foldertje voor het in gebruik nemen van een RTF. :boos:
Op het internet is het een en ander te vinden o.a. van een meneer die het heel mooi uitlegt in het Engels maar dan weer voor een andere zender dan deze die ik wil gaan gebruiken. En daar staan we dan weer ... :angry-tappingfoot: voor de RTF staan er meerdere filmpjes met hoe en wat te doen en ik heb dan maar besloten om dinsdag een RTF erbij aan te schaffen en deze is gisterenmiddag toegekomen. :dance:
We gaan die straks eens uitpakken en monteren, wat foto's nemen en deze hier plaatsen natuurlijk en testen zal voor zondag of maandag worden.

Nova CX-20.PNG
Nova CX-20.PNG (297.87 KiB) Viewed 870 times
Groetjes ReneDL

Uit je fouten kan je leren <<Hoe sneller je ze maakt hoe meer tijd je hebt om ze te herstellen >>

Post Reply

Return to “Multicopters, Tri - Quadcopters en andere ....”